Consorci de Serveis Universitaris de Catalunya: col·laborar i compartir per millorar el sistema universitari i de recerca

Obertes les inscripcions per a la Jornada d'identitat federada: UNIFICA'T!

El proper 16 de maig tindrà lloc una jornada per explicar en detall què és la identitat federada, les característiques principals de la federació d'identitats catalana UNIFICAT i els serveis que ofereix. Inscriu-t'hi!

Arriben els nous sistemes Bull!

Ja ha arribat el nou maquinari de supercomputació, format per dos sistemes Bull: un de memòria compartida i un clúster heterogeni de memòria distribuïda. En les properes setmanes s'hi faran les proves de rendiment, abans d'obrir-los en període de proves als usuaris. Vols veure'ls?

Coneix les activitats del 2017!

Ja es troba disponible per a la seva consulta la Memòria d'activitats de 2017 del CSUC de la qual també us oferim un resum de les principals activitats desenvolupades al llarg de l'any.

Nou servei d'emmagatzematge al núvol

UNIDisc posa a disposició dels usuaris 100 GB de capacitat per emmagatzemar, sincronitzar i compartir fitxers al núvol de forma fàcil, segura i fiable. Descobreix-lo!

    Casos d'èxit

    Accés a 400 revistes a través de RACO

    El repositori Revistes Catalanes amb Accés Obert (RACO) ha arribat, al febrer de 2014, a les 400 revistes disponibles, incorporant la publicació "Medievalia", de l'Institut d'Estudis Medievals de la Universitat Autònoma de Barcelona.