Consorci de Serveis Universitaris de Catalunya: col·laborar i compartir per millorar el sistema universitari i de recerca

Convocatòria de projectes de supercomputació per al 2018

Ja està oberta la convocatòria d'hores computacionals (HC) per als projectes acadèmics de supercomputació per al 2018. Entra i omple el formulari per fer-ne la sol·licitud!

Participa a la TSIUC'17 amb una ponència!

Obert el termini per a la presentació de propostes de ponències per a la Trobada dels Serveis Informàtics de les Universitats de Catalunya (TSIUC'17) que tindrà lloc el 30 de novembre a la UOC amb el lema “Tecnologies per a la innovació docent”. El termini de presentació de ponències finalitza el 27 d’octubre.

28.000 tesis, al TDX!

El repositori de Tesis Doctorals en Xarxa (TDX) ja compta amb 28.000 tesis incorporades, només quatre mesos després que s’afegís la número 27.000.

EUSS i ESERP s’afegeixen al servei de detecció de plagi

L'Escola Universitària Salesiana de Sarrià (EUSS) i l'ESERP Business School s'han adherit al servei de detecció i prevenció de plagi (antiplagi) que presta el CSUC i que està obert a la participació de noves institucions.

    Casos d'èxit

    Més de mil voluntaris transcriuen les cartelleres de la Filmoteca de Catalunya

    Més de mil voluntaris han transcrit 1.054 cartelleres de la Filmoteca de Catalunya en només 46 dies. En total, s’han obert 1.800 sessions a Transcriu-me!! des del conjunt d’Espanya, els Estats Units, el Regne Unit, l’Argentina i, de tant en tant, des del Japó, Singapur i Mèxic.