Altres jornades i seminaris

Organitzem i/o col·laborem en jornades i seminaris relacionats amb els serveis que oferim, amb les institucions que els usen, o que poden ser d'interès per als nostres usuaris.

 • CLAW Crisis Management Event

  Esdeveniment, a través de presentacions, tallers i exercicis pràctics, per prendre consciència de la importància d'una bona gestió de les crisis per part de totes les xarxes acadèmiques i de recerca europees (NREN).
 • Jornada d'usuaris de la RES

  La Red Española de Supercomputación (RES) organitza la seva jornada anual d’usuaris per informar sobre les novetats d’aquesta xarxa, difondre els resultats científics obtinguts i fomentar l’intercanvi d’experiències.
 • El periodisme vist a través de la revista "Capçalera"

  Acte organitzat pel Col·legi de Periodistes de Catalunya amb motiu de la digitalització dels 175 números de la revista "Capçalera", consultables a través del repositori RACO.
 • Open-source Cloud TechDay

  Seminari centrat en la plataforma oberta de computació al núvol o cloud computing, anomenada OpenNebula.
 • Jornada de Portes Obertes per celebrar el Dia d'Internet

  El CSUC obre les seves portes amb motiu de la celebració el proper 17 de maig del Dia d’Internet.
 • Schrödinger Materials Science Event

  En aquest seminari, el Dr. Jacob Gavartin oferirà una visió general i aplicacions de la suite d'Schrödinger per a Ciència de Materials, seguit d'una discussió i un taller pràctic.
 • Comunicació i avaluació de la recerca en l’era de la ciència oberta

  El CSUC participa a la taula rodona d'aquest seminari dedicat a analitzar l’impacte de la ciència oberta sobre els serveis de suport a la recerca a les biblioteques universitàries i d’investigació, organitzat a la Facultat de Biblioteconomia i Documentació.
 • ESNOG/GORE 19

  El Grupo de Operadores de Red Español (GORE) celebra la seva dinovena reunió els dies 6 i 7 d'abril a les instal·lacions de l'Edifici Annexus del CSUC reunint a operadors de telecomunicacions, xarxes acadèmiques i proveïdors d'internet a Espanya.
 • Network Performing Arts Production Workshop

  Del 3 al 5 d'abril de 2017 se celebra a Copenhaguen (Dinamarca) una nova edició del Network Performing Arts Production Workshop (NPAPW), una conferència que permet a acadèmics, artistes, professionals de la tecnologia i les arts compartir experiències i coneixements de les aplicacions de les xarxes avançades en el món de les arts escèniques. A més, és una oportunitat també per aprendre sobre la tecnologia en l'educació a distància i explorar noves formes d'incorporar la tecnologia d'àudio i visual en les actuacions.
 • II Jornada d'Innovació

  El repositori Scientia, desenvolupat pel CSUC, és reconegut per la seva contribució en la millora dels serveis que s'ofereixen a la ciutadania.

Pàgines