Altres jornades i seminaris

Organitzem i/o col·laborem en jornades i seminaris relacionats amb els serveis que oferim, amb les institucions que els usen, o que poden ser d'interès per als nostres usuaris.

 • Open-source Cloud TechDay

  Seminari OpenNebula TechDay sobre la plataforma oberta de computació al núvol o cloud computing, anomenada OpenNebula. Es farà un taller pràctic on es farà una presentació, la seva instal·lació, el seu funcionament i les seves utilitats.
 • 7th SIG-NOC meeting

  Setena reunió del Grup d'Interès Especial per a Centres d'Operadors de Xarxa (SIG-NOC, en les seves sigles en anglès), sota el lema "NOC Management on the Edge".
 • ESNOG/GORE 21

  El Grupo de Operadores de Red Español (GORE) celebra la seva vint-i-unena reunió els dies 9 i 10 d'abril a les instal·lacions de l'Edifici Annexus del CSUC reunint a operadors de telecomunicacions, xarxes acadèmiques i proveïdors d'internet a Espanya.
 • El futur de les biblioteques universitàries

  Aquesta jornada, organitzada per la UAB i el CSUC dins del marc del 50è aniversari d’aquesta universitat, ha tractat el futur de les biblioteques universitàries i ha estat un punt de partida per treballar-hi en diversos grups de treball.
 • Nous Models d’Avaluació de la Recerca

  En aquest seminari es debatrà sobre el naixement d’un nou paradigma en la comunicació científica provocat per elements com l'impacte de les TIC, l'explosió de la informació, la Ciència Oberta, etc. i les expectatives creixents perquè la recerca sigui socialment responsable i es comuniqui amb àmbits professionals per a contribuir al benestar.
 • Reunió de consorcis de biblioteques universitàries sobre Open Access

  Aquesta reunió extraordinària dels consorcis de biblioteques té per objectiu afavorir l'accés obert, Open Access (OA).
 • CLAW Crisis Management Event

  Esdeveniment, a través de presentacions, tallers i exercicis pràctics, per prendre consciència de la importància d'una bona gestió de les crisis per part de totes les xarxes acadèmiques i de recerca europees (NREN).
 • Gestió de despeses i viatge

  Sessió informativa adreçada exclusivament als membres del grup de treball del projecte Gestió de despeses i viatges. Té com a objectiu presentar diverses solucions disponibles al mercat.
 • Jornada de Portes Obertes

  El CSUC obre les seves portes amb motiu de la celebració de la 22a edició de la Setmana de la Ciència, una iniciativa que té l’objectiu d’apropar la ciència i la tecnologia a la societat.
 • Jornada d'usuaris de la RES

  La Red Española de Supercomputación (RES) organitza la seva jornada anual d’usuaris per informar sobre les novetats d’aquesta xarxa, difondre els resultats científics obtinguts i fomentar l’intercanvi d’experiències.

Pàgines