Altres jornades i seminaris

Organitzem i/o col·laborem en jornades i seminaris relacionats amb els serveis que oferim, amb les institucions que els usen, o que poden ser d'interès per als nostres usuaris.

 • El puzle de la gestió de les dades de recerca

  Maredata, xarxa temàtica espanyola de gestió de dades de recerca, organitza aquesta jornada per presentar els resultats dels seus tres anys de treball. El CSUC participarà en aquesta jornada en la segona taula rodona dedicada a dades en un entorn acadèmic amb la participació del seu director de Ciència Oberta, Lluís Anglada.
 • Open-source Cloud TechDay

  Seminari OpenNebula TechDay sobre la plataforma oberta de computació al núvol o cloud computing, anomenada OpenNebula. Es farà un taller pràctic on es farà una presentació, la seva instal·lació, el seu funcionament i les seves utilitats.
 • Jornada d'identitat federada: UNIFICA'T!

  El CSUC ofereix a les seves instal·lacions una jornada per explicar en detall què és la identitat federada, les característiques principals de la federació d'identitats catalana UNIFICAT i els serveis que ofereix.
 • Jornades Catalanes d'Informació i Documentació

  El Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya (COBDC) organitza la 15a edició de les Jornades Catalanes d’Informació i Documentació on l'Àrea de Ciència Oberta del CSUC hi participarà amb dues presentacions.
 • 4th TF-DPR Meeting

  4a reunió del Task Force Data Protection Regulation (TF-DPR) que tindrà lloc a les nostres instal·lacions els propers 23 i 24 d'abril.
 • 7th SIG-NOC meeting

  Setena reunió del Grup d'Interès Especial per a Centres d'Operadors de Xarxa (SIG-NOC, en les seves sigles en anglès), sota el lema "NOC Management on the Edge".
 • ESNOG/GORE 21

  El Grupo de Operadores de Red Español (GORE) celebra la seva vint-i-unena reunió els dies 9 i 10 d'abril a les instal·lacions de l'Edifici Annexus del CSUC reunint a operadors de telecomunicacions, xarxes acadèmiques i proveïdors d'internet a Espanya.
 • El futur de les biblioteques universitàries

  Aquesta jornada, organitzada per la UAB i el CSUC dins del marc del 50è aniversari d’aquesta universitat, ha tractat el futur de les biblioteques universitàries i ha estat un punt de partida per treballar-hi en diversos grups de treball.
 • Nous Models d’Avaluació de la Recerca

  En aquest seminari es debatrà sobre el naixement d’un nou paradigma en la comunicació científica provocat per elements com l'impacte de les TIC, l'explosió de la informació, la Ciència Oberta, etc. i les expectatives creixents perquè la recerca sigui socialment responsable i es comuniqui amb àmbits professionals per a contribuir al benestar.
 • Reunió de consorcis de biblioteques universitàries sobre Open Access

  Aquesta reunió extraordinària dels consorcis de biblioteques té per objectiu afavorir l'accés obert, Open Access (OA).

Pàgines