Treballa al CSUC

Consulta les ofertes de feina que tenim vigents. També pots consultar les ofertes anteriors, que ja estan tancades.

 • Oferta de treball de tècnic/a de Projectes

  14-02-17: El Consorci de Serveis Universitaris de Catalunya busca un tècnic/a de Projectes per donar suport al Pla Serra Húnter. L'oferta s'ha tancat el 24 de març amb la incorporació de Mariona Rosell Llorens.
 • Oferta de tècnic/a de Projectes, restringida a consorciats

  06-02-17: El Consorci de Serveis Universitaris de Catalunya busca un tècnic/a de Projectes per donar suport al Pla Serra Húnter. L'oferta s'ha tancat el 13 de febrer.
 • Oferta interna de tècnic/a de Projectes

  03-02-17: El Consorci de Serveis Universitaris de Catalunya busca un tècnic/a de Projectes per donar suport al Pla Serra Húnter. L'oferta s'ha tancat el 6 de febrer.
 • Oferta de secretari/ària, restringida a consorciats

  27-01-17: El Consorci de Serveis Universitaris de Catalunya busca un/a secretari/ària per incorporar-se a l'Àrea d'Administració i Finances. L'oferta s'ha tancat el 2 de febrer amb la incorporació de Francesca Ropero Ramos.
 • Oferta interna de secretari/ària

  26-01-17: El Consorci de Serveis Universitaris de Catalunya busca un/a secretari/ària per incorporar-se a l'Àrea d'Administració i Finances. L'oferta s'ha tancat el 27 de gener sense candidat.
 • Oferta de treball de tècnics de Projectes

  03-02-17: El Consorci de Serveis Universitaris de Catalunya busca dos tècnics de Projectes per incorporar-se a la Unitat de Càlcul i Aplicacions. L'oferta s'ha tancat el 9 de març amb les incorporacions de María Cáceres Carrión i David Fernández Aldana.
 • Oferta de tècnics de Projectes, restringida a consorciats

  27-01-17: El Consorci de Serveis Universitaris de Catalunya busca dos tècnics de Projectes per incorporar-se a la Unitat de Càlcul i Aplicacions. L'oferta s'ha tancat el 2 de febrer sense candidats.
 • Oferta interna de tècnics de Projectes

  26-01-17: El Consorci de Serveis Universitaris de Catalunya busca dos tècnics de Projectes per incorporar-se a la Unitat de Càlcul i Aplicacions. L'oferta s'ha tancat el 27 de gener sense candidat.
 • Oferta de treball de tècnic/a de Projectes

  05-10-17: El Consorci de Serveis Universitaris de Catalunya busca un/a tècnic/a de Projectes per integrar-se a la Unitat de Càlcul i Aplicacions. L'oferta es tancarà el 19 d'octubre.
 • Oferta de treball de secretari/ària

  7-09-17: El Consorci de Serveis Universitaris de Catalunya busca un/a secretari/ària per incorporar-se a l'Àrea d'Administració i Finances. L'oferta es tancarà el 22 de setembre.

1 de 8