Treballa al CSUC

Consulta les ofertes de feina que tenim vigents. També pots consultar les ofertes anteriors, que ja estan tancades.

 • Oferta de treball de tècnic/a d'Aplicacions

  16-02-18: El Consorci de Serveis Universitaris de Catalunya (CSUC) busca un/a graduat/da informàtic, industrial, químic o físic (o titulació equivalent), per integrar-se dins de la Unitat de Càlcul Científic. L'oferta es tancarà el 2 de març.
 • Oferta de tècnic/a d'Aplicacions, restringit a consorciats

  09-02-18: El Consorci de Serveis Universitaris de Catalunya busca un/a graduat/ada informàtic, industrial, químic o físic (o titulació equivalent), per integrar-se a la Unitat de Càlcul i Aplicacions. L'oferta s'ha tancat el 16 de febrer sense candidat.
 • Oferta interna de tècnic/a d'Aplicacions

  08-02-18: El Consorci de Serveis Universitaris de Catalunya busca un/a graduat/ada informàtic, industrial, químic o físic (o titulació equivalent), per integrar-se dins d'un equip multidisciplinar a la Unitat de Càlcul i Aplicacions. L'oferta s'ha tancat el 9 de febrer sense candidat.
 • Oferta de treball de tècnic/a de Compres Conjuntes

  09-02-18: El Consorci de Serveis Universitaris de Catalunya (CSUC) busca un/a enginyer/a Industrial amb coneixements del sector energètic per integrar-se dins de l’Àrea de Compres Conjuntes. L'oferta es tancarà el 23 de febrer.
 • Oferta de treball de tècnic/a de Comunicacions

  09-02-18: El Consorci de Serveis Universitaris de Catalunya busca un/a tècnic/a de Comunicacions per incorporar-se a l'Àrea de Serveis TIC. L'oferta es tancarà el 23 de febrer.
 • Oferta de tècnic/a de Compres Conjuntes, restringida a consorciats

  02-02-18: El Consorci de Serveis Universitaris de Catalunya busca un/a enginyer/a industrial amb coneixements del sector energètic per integrar-se a l'Àrea de Compres Conjuntes. L'oferta s'ha tancat el 8 de febrer sense candidat.
 • Oferta interna de tècnic/a de Compres Conjuntes

  01-02-18: El Consorci de Serveis Universitaris de Catalunya busca un/a enginyer/a industrial amb coneixements del sector energètic per integrar-se a l'Àrea de Compres Conjuntes. L'oferta s'ha tancat l'1 de febrer sense candidat/a.
 • Oferta de tècnic/a de Comunicacions, restringida a consorciats

  02-02-18: El Consorci de Serveis Universitaris de Catalunya busca un/a tècnic/a de Comunicacions per integrar-se a l'Àrea de Serveis TIC. L'oferta s'ha tancat el 8 de febrer sense candidat.
 • Oferta interna de tècnic/a de Comunicacions

  01-02-18: El Consorci de Serveis Universitaris de Catalunya busca un/a tècnic/a de Comunicacions per integrar-se a l'Àrea de Serveis TIC. L'oferta s'ha tancat l'1 de febrer sense candidat/a.
 • Oferta de treball de tècnic/a de Projectes

  21-12-17: El Consorci de Serveis Universitaris de Catalunya busca un/a llicenciat/ada per donar suport al Pla de Doctorats Industrials, en el marc de les accions de promoció i dinamització previstes en el pla estratègic 2018-20. L'oferta s'ha tancat el 17 de gener amb la incorporació de Xavier Fajarnés i Casanovas a partir del 22 de gener.

1 de 11