Contractació de productes i serveis de qualitat de manera àgil, eficaç, eficient i amb preus avantatjosos gràcies a l’acció conjunta.
En què treballes?
Solucions per al teu perfil
Notícies sobre...
Seu social (Edifici Nexus)
C/ Gran Capità, 2. 08034 Barcelona
Centre de Processament de Dades (Edifici Annexus)
Magatzem cooperatiu GEPA
El Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) s'ha adherit a l'acord marc de desenvolupament de programari.
Aquest acord marc, vigent des de 2019, homologa els proveïdors per a la prestació de serveis de desenvolupament, manteniment, evolució de programari i suport a la posada en producció de les aplicacions resultants.
L'acord marc, que està format per sis lots, contempla diferents tipus de desenvolupaments a mida que inclouen les tecnologies Java, PHP, JavaScrip i .NET; també desenvolupaments d'aplicacions per a dispositius mòbils Android i iOS, i creació de webs amb gestors de continguts com ara Liferay, WordPress, Drupal i OpenCMS. A més, s'inclou la prestació de serveis propis a la plataforma Oracle i serveis de consultoria i desenvolupament de solucions d'intel·ligència de negoci (PowerBI, QlikView, PENTAHO i Tableau). Per últim, l'acord marc també ofereix serveis de direcció interina de projectes i consultoria per acompanyar en processos de canvi tecnològic i definició de governança tecnològica.
Entre els beneficis d'aquest acord marc destaca l'estalvi, al reduir-se els costos gràcies a l'adquisició conjunta, i l'agilitat en la contractació, ja que el procés de compra resulta més fàcil per a totes les entitats participants.
Amb el CPNL ja són 13 les institucions (UB, UAB, UPF, UdL, UdG, URV, UOC, UVic-UCC, FUAB, UCM, IRTA i CSUC) que participen en l'acord marc de desenvolupament de programari.
L'Agència de Salut Pública de Barcelona (ASPB) s'ha incorporat recentment al servei de compres conjuntes TIC del CSUC, convertint-se en la 86a entitat que ho fa. A més, la Universidad Rey Juan Carlos, el BSC-CNS, la Universitat de València i l'ICFO han signat noves adhesions.
El CSUC ha explicat els beneficis dels sistemes dinàmics d'adquisició (SDA) en la contractació pública sanitària a la 40a píndola informativa de la Red de Entidades Gestoras de Investigación Clínica (REGIC).
El CSUC ha formalitzat el primer contracte específic conjunt sota el sistema dinàmic d'adquisició (SDA) de telecomunicacions corporatives. L'ha guanyat Telefónica i hi participen les 25 entitats del grup de compra.
Vols estar informat en tot moment?
Barcelona
Gran Capità, 2 (Edifici Nexus)
93 205 6464
Lleida
Parc de Gardeny 8 C (GEPA)
93 551 6242
Serveis
CC BY 4.0
Projecte web desenvolupat per ACTIUM Digital