Contractació de productes i serveis de qualitat de manera àgil, eficaç, eficient i amb preus avantatjosos gràcies a l’acció conjunta.
En què treballes?
Solucions per al teu perfil
Notícies sobre...
Seu social (Edifici Nexus)
C/ Gran Capità, 2. 08034 Barcelona
Centre de Processament de Dades (Edifici Annexus)
Magatzem cooperatiu GEPA
El 2 d'abril ha tingut lloc una nova edició del Network Performing Arts Production Workshop (NPAPW), que enguany i a causa de la situació de confinament provocada per la pandèmia de la COVID-19, s'ha celebrat en remot (seminari web) sota el lema "Interactive Live-Streaming for Education and Performing Arts".
L'NPAPW és un esdeveniment que permet a acadèmics, artistes, professionals de la tecnologia i les arts compartir experiències i coneixements de les aplicacions de les xarxes avançades en el món de les arts escèniques.
A més, és una oportunitat també per aprendre sobre la tecnologia en l'educació a distància i explorar noves formes d'incorporar la tecnologia d'àudio i visual en les actuacions.
Aquesta edició de l'NPAPW, que ha comptat amb 142 assistents connectats, s'ha centrat en la interacció de les retransmissions en directe destinades a l'educació i les arts escèniques, amb l'objectiu de compartir experiències, consells i millors pràctiques en un moment de crisi com l'actual, on l'educació a distància ha esdevingut l'única alternativa.
Maria Isabel Gandia, cap de Comunicacions del CSUC, i Claudio Allocchio, de la xarxa GARR, han presentat "Advanced tools for future instruction", on han mostrat les eines avançades per a l'ensenyament del futur. En aquest cas, Ultragrid i LoLa, que permeten una gran qualitat i interactivitat per tocar música i ballar a distància, amb la utilització de les grans amplades de banda que permeten les xarxes acadèmiques.
Podeu consultar la resta de presentacions, així com el vídeo de la retransmissió del webinar al web de l'NPAPW.
La Facultat de Física de la Universitat de Barcelona (UB) ha ampliat dels 5 Gbps als 10 Gbps la seva connexió amb l'Anella Científica, la xarxa acadèmica i de recerca de Catalunya.
La seu que l'Institut de Recerca en Energia de Catalunya (IREC) té a Sant Adrià de Besòs ha ampliat dels 100 Mbps als 200 Mbps la seva connexió amb l'Anella Científica.
Les Escoles Universitàries Gimbernat (EUG) han ampliat la connexió a l'Anella Científica, la xarxa acadèmica i de recerca de Catalunya. Dels dos ports a 100 Mbps cadascun, l'entitat passa ara a un port de 500 Mbps.
Vols estar informat en tot moment?
Barcelona
Gran Capità, 2 (Edifici Nexus)
93 205 6464
Lleida
Parc de Gardeny 8 C (GEPA)
93 551 6242
Serveis
Personal CSUC
CC BY 4.0
Projecte web desenvolupat per ACTIUM Digital