Contractació de productes i serveis de qualitat de manera àgil, eficaç, eficient i amb preus avantatjosos gràcies a l’acció conjunta.
En què treballes?
Solucions per al teu perfil
Notícies sobre...
Seu social (Edifici Nexus)
C/ Gran Capità, 2. 08034 Barcelona
Centre de Processament de Dades (Edifici Annexus)
Magatzem cooperatiu GEPA
Del 5 al 9 de juny, ha tingut lloc la TNC23 Networking Conference, l'esdeveniment més destacat de la xarxa de recerca paneuropea GÉANT, que enguany ha dut per lema "Digital Generations" i que ha acollit la xarxa acadèmica i de recerca albanesa RASH a Tirana (Albània).
Per part del CSUC, Maria Isabel Gandia, la cap de Comunicacions, ha participat amb dues presentacions "Network Development in the GÉANT Project" i "From Sitting to Energising. Where do you want to Be?".
La primera presentació s'ha centrat en mostrar una visió àmplia dels objectius que GÉANT està duent a terme dins l'equip de desenvolupament de xarxes del GN5-1 (WP6), que està treballant per millorar els serveis en producció, com ara perfSONAR, PMP, NMaaS, WiFiMon, Argus, TimeMap i la Network eAcademy; realitzant tasques de recerca i desenvolupament (QKD, OTFN, RARE, GP4L); creant una incubadora; treballant en TechLab i participant al Global Network Advancement Group (GNA-G).
La segona presentació ha tractat sobre el Orchestration, Automation and Virtualisation (OAV) Maturity Model, desenvolupat per l'equip de la Network eAcademy de GÉANT, que esdevé una eina útil perquè les xarxes acadèmiques i de recerca europees (NREN) puguin autoavaluar el seu nivell en base a quatre dimensions: Arquitectura i Tecnologia, Processos i Serveis, Visió i Estratègia, i Persones i Organització.
Per últim, la cap de Comunicacions del CSUC ha moderat dues sessions "Quantum: beyond the crypto techbros" i "Ebbs & Flows" que han tractat sobre els diferents projectes i iniciatives en torn als conceptes quàntics dins les xarxes acadèmiques i de recerca, i sobre solucions per fer més eficient el monitoratge, control i anàlisi dels fluxos de xarxa a les NREN.
La Facultat de Física de la Universitat de Barcelona (UB) ha ampliat dels 5 Gbps als 10 Gbps la seva connexió amb l'Anella Científica, la xarxa acadèmica i de recerca de Catalunya.
La seu que l'Institut de Recerca en Energia de Catalunya (IREC) té a Sant Adrià de Besòs ha ampliat dels 100 Mbps als 200 Mbps la seva connexió amb l'Anella Científica.
Les Escoles Universitàries Gimbernat (EUG) han ampliat la connexió a l'Anella Científica, la xarxa acadèmica i de recerca de Catalunya. Dels dos ports a 100 Mbps cadascun, l'entitat passa ara a un port de 500 Mbps.
Vols estar informat en tot moment?
Barcelona
Gran Capità, 2 (Edifici Nexus)
93 205 6464
Lleida
Parc de Gardeny 8 C (GEPA)
93 551 6242
Serveis
Personal CSUC
CC BY 4.0
Projecte web desenvolupat per ACTIUM Digital