Contractació de productes i serveis de qualitat de manera àgil, eficaç, eficient i amb preus avantatjosos gràcies a l’acció conjunta.
En què treballes?
Solucions per al teu perfil
Notícies sobre...
Seu social (Edifici Nexus)
C/ Gran Capità, 2. 08034 Barcelona
Centre de Processament de Dades (Edifici Annexus)
Magatzem cooperatiu GEPA
Jaume Puy ha renovat càrrec com a rector de la Universitat de Lleida (UdL) després de guanyar les eleccions amb el 69,26% dels vots ponderats (amb 820 vots absoluts) i una participació mitjana de l'11,07%.
En aquestes eleccions, que s'han celebrat per primer cop de forma telemàtica amb la plataforma de votació electrònica (e-Vot) que el CSUC ofereix a la comunitat universitària, únicament hi havia un candidat, Puy, i les opcions de vot eren votar al candidat o bé votar en blanc. Com estableix la normativa de la UdL, Puy ha sortit reelegit perquè els vots a favor (820) han superat els vots en blanc (469) que a efectes de recompte equivalen a un vot en contra. La votació també ha permès el vot nul (34), amb caràcter testimonial i sense afectació al resultat.
En total, 11.952 persones han pogut exercir el seu dret a vot de manera ininterrompuda des de les 9.00 h del 9 de maig a les 13.00 h del 10 de maig. Després del recompte, i si no hi ha cap impugnació en el període legal, Puy serà proclamat definitivament rector de la UdL el proper 16 de maig i prendrà possessió del càrrec el dia 18. Puy és doctor en Química per la UB des del 1985. A finals de 1986 es va incorporar al Departament de Química, a l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agrària de Lleida (ETSEA; en aquell moment, part de la UPC, i des de 1991 centre integrat a la UdL). Des de 2002 és catedràtic d'Universitat.
La plataforma de vot electrònic de les universitats públiques de Catalunya inclou sistemes de seguretat que garanteixen l'anonimat dels vots emesos i disposa de les eines necessàries per tal que els votants puguin comprovar que el seu vot ha estat emès correctament, sense que es pugui establir la connexió entre el votant i el seu vot. En el cas de la UdL, els electors només podien accedir a la plataforma de vot a través del seu usuari i clau d'accés personal, les mateixes dades credencials que s'utilitzen per a entrar als diferents serveis digitals de la universitat, com per exemple el campus virtual, el correu electrònic i d'altres serveis.
La plataforma d'e-Vot del CSUC ha estat desenvolupada i adaptada a l'entorn universitari per l'empresa Scytl Election Technologies, que pertany a Innovative Solutions Ecosystem del Grup Paragon, i que lidera la transformació digital en les eleccions a tot el món gràcies a la seva tecnologia d'avantguarda.
Font i més informació: UdL
El CSUC ha organitzat el 20 de novembre a la Universitat de Girona (UdG) la III Jornada de protecció de dades a les universitats catalanes amb l'Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT).
Javier Lafuente, catedràtic d'Enginyeria Química, s'ha proclamat nou rector de la Universitat Autònoma de Barcelona després d'imposar-se amb el 50,24% del vot ponderat a la segona volta de les eleccions a rector o rectora de la universitat. Les eleccions s'han fet íntegrament per la plataforma de votació electrònica que gestiona el CSUC.
El CSUC ha assistit del 2 al 4 d'octubre al congrés internacional líder sobre votació electrònica, E-Vote-ID, celebrat a Tarragona. El congrés ha estat un punt de trobada per debatre el desenvolupament i l'impacte de les tecnologies electorals, i ha comptat amb experts en criptografia i ciberseguretat, gestió electoral, i observadors internacionals, entre d'altres.
Vols estar informat en tot moment?
Barcelona
Gran Capità, 2 (Edifici Nexus)
93 205 6464
Lleida
Parc de Gardeny 8 C (GEPA)
93 551 6242
Serveis
Personal CSUC
CC BY 4.0
Projecte web desenvolupat per ACTIUM Digital