Contractació de productes i serveis de qualitat de manera àgil, eficaç, eficient i amb preus avantatjosos gràcies a l’acció conjunta.
En què treballes?
Solucions per al teu perfil
Notícies sobre...
Seu social (Edifici Nexus)
C/ Gran Capità, 2. 08034 Barcelona
Centre de Processament de Dades (Edifici Annexus)
Magatzem cooperatiu GEPA
La Universitat de Girona (UdG) ha incorporat una nova col·lecció especial al Catàleg Col·lectiu de les Universitats de Catalunya (CCUC). Es tracta dels Manuscrits de Raimon Panikkar, 84 volums de manuscrits i mecanoscrits d'obres de l'autor, que inclou originals, sovint anotats, d'assaigs, articles, ponències i conferències. Bona part dels textos han estat publicats, a vegades amb variants importants, en diferents llengües i en la seva Opera Omnia, però també hi ha documents inèdits. S'hi inclouen treballs cabdals en la trajectòria de Panikkar: El Silencio del Buddha, L'Experiència vèdica, o les Gifford lectures, entre d'altres.
Raimon Panikkar (Barcelona, 1918 - Tavertet, 2010) va ser un destacat filòsof, teòleg i escriptor català, conegut per la seva obra en l'àmbit del diàleg interreligiós i intercultural. Fill de mare catalana i de pare hindú, va dedicar la seva vida a explorar la convergència entre diverses tradicions espirituals, especialment el cristianisme, l'hinduisme i el budisme. Durant la seva joventut, Panikkar va formar part de l'Opus Dei, tot i que més endavant va explorar altres tradicions religioses. La seva obra, escrita en diverses llengües, ha deixat una profunda empremta en la reflexió sobre la pau, la transcendència i la unitat en la diversitat.
Podeu consultar totes les col·leccions especials catalogades directament al Portal de les Col·leccions especials.
La Universitat de Girona ha incorporat una nova col·lecció especial al Catàleg Col·lectiu de les Universitats de Catalunya (CCUC). Es tracta dels Manuscrits de Raimon Panikkar, que inclou 84 volums de manuscrits i mecanoscrits d'obres del filòsof, teòleg i escriptor català Raimon Panikkar.
El Museu Nacional d'Art de Catalunya (MNAC) ha afegit al desembre una nova col·lecció especial al Catàleg Col·lectiu de les Universitats de Catalunya (CCUC). Es tracta del fons "Recull factici de calendaris de reproduccions d'obres artístiques".
El CSUC ha organitzat el 28 de novembre una nova edició de la "Jornada CCUC 2024: projectes i serveis bibliotecaris cooperatius", que enguany ha acollit el Museu de la Música de Barcelona. La jornada ha comptat amb una setantena d'assistents.
Vols estar informat en tot moment?
Barcelona
Gran Capità, 2 (Edifici Nexus)
93 205 6464
Lleida
Parc de Gardeny 8 C (GEPA)
93 551 6242
Serveis
Personal CSUC
CC BY 4.0
Projecte web desenvolupat per ACTIUM Digital