Contractació de productes i serveis de qualitat de manera àgil, eficaç, eficient i amb preus avantatjosos gràcies a l’acció conjunta.
En què treballes?
Solucions per al teu perfil
Notícies sobre...
Seu social (Edifici Nexus)
C/ Gran Capità, 2. 08034 Barcelona
Centre de Processament de Dades (Edifici Annexus)
Magatzem cooperatiu GEPA
La Universitat d'Andorra (UdA) ha incorporat recentment la seva tesi número 20 al repositori de Tesis Doctorals en Xarxa (TDX). El treball doctoral investiga l'activitat musical a la Seu d'Urgell entre els anys 1767 i 1836 a partir de l'activitat dels mestres de capella d'aquella època de la catedral (Mauricio Espona, Jaime Balius i Bruno Pagueras), i de les actuacions de la capella de música, tant dins com fora del recinte catedralici.
La tesi doctoral ha estat escrita per Joan Benavent Peiró, del programa de doctorat de la Universitat d'Andorra, i dirigida per Antonio Ezquerro Esteban, amb data de defensa del passat 27 d'abril.
El programa de doctorat de la UdA es va posar en marxa el 2009 amb l'objectiu de formar personal investigador a través de la realització d'un treball original i inèdit d'investigació. L'aparició del programa responia a la necessitat de reinventar-se d'una petita universitat com la UdA per seguir mantenint uns criteris de màxima qualitat. Des d'aleshores, totes les tesis que s'han defensat a la UdA es poden consultar en obert al repositori TDX, fet que n'afavoreix l'accés i la visibilitat a tota la comunitat.
La incorporació de tesis a TDX, com aquesta número 20, és el camí que seguiran altres tesis que es troben ara mateix en procés de redacció pels seus doctorands i doctorandes de la universitat i que, un cop defensades, seran accessibles al repositori.
El portal Tesis Doctorals en Xarxa (TDX) ha assolit aquesta setmana les 45.000 tesis afegides al portal, amb una tesi sobre la utilitat de la neuroimatge funcional, de Sonia Jaraba Armas.
L'Escola d'Administració Pública de Catalunya (EAPC) ha finalitzat la migració del seu Repositori EAPC cap a un repositori de prestacions avançades, amb noves funcionalitats que permeten una major eficiència i versatilitat.
El Repositori de Dades de Recerca (RDR) ha ampliat el límit per al dipòsit de conjunts de dades fins als 500 GB. L'actuació coincideix amb l'actualització de les recomanacions perquè el personal investigador seleccioni un repositori per al dipòsit de dades de recerca.
Vols estar informat en tot moment?
Barcelona
Gran Capità, 2 (Edifici Nexus)
93 205 6464
Lleida
Parc de Gardeny 8 C (GEPA)
93 551 6242
Serveis
CC BY 4.0
Projecte web desenvolupat per ACTIUM Digital