Contractació de productes i serveis de qualitat de manera àgil, eficaç, eficient i amb preus avantatjosos gràcies a l’acció conjunta.
En què treballes?
Solucions per al teu perfil
Notícies sobre...
Seu social (Edifici Nexus)
C/ Gran Capità, 2. 08034 Barcelona
Centre de Processament de Dades (Edifici Annexus)
Magatzem cooperatiu GEPA
L'Espai de Documentació i Recerca del Museu de la Música, obert al públic extern des de l'any 2007, any en què es va reinaugurar el Museu de l'edifici de L'Auditori, aplega i organitza els fons i recursos que permeten la documentació, l'estudi físic i acústic dels instruments, del seu context històric i cultural, com també l'aprofundiment en l'obra i biografia de compositors i intèrprets.
És accessible tant a investigadors com a constructors, musicòlegs, intèrprets, docents, estudiants i públic interessat en el món musical. La Biblioteca disposa de més de 4.700 llibres i té un buidat analític de prop de 4.000 articles de revista especialitzats en organologia (l'estudi dels instruments musicals), la seva història i evolució en els marcs etnogràfic, històric i científic. També comprèn monografies sobre el context històric i cultural de la música en les diferents èpoques i estils i a través dels autors.
El Fons biogràfic comprèn un conjunt de més de 30.000 documents a partir de donacions i llegats de músics com Isaac Albéniz, Enric Granados, Joaquim Malats, Joan Manén i Miquel Llobet, entre d'altres. Heterogenis en la seva composició, aquests arxius particulars conserven des de partitures manuscrites originals fins a documentació biogràfica vària, fotografies, objectes personals, obra d'art i una col·lecció epistolar molt notable. És considerat un punt de referència per a l'estudi de la música a Catalunya en el tombant dels segles XIX i XX.
El Fons sonor disposa d'un conjunt de 13.000 enregistraments en diversos suports: cilindres de cera, rotlles de pianola, cintes perforades, corrons, bobines, etc., que mostren l'evolució de la fixació del so els últims 300 anys.
L'Arxiu multimèdia conté un fons fotogràfic històric i actual, d'identificació dels instruments musicals de la col·lecció del Museu, dels procediments de restauració i de les activitats del Museu (incloent àudio i vídeo) amb més de 85.000 ítems.
Horari: de dimarts a divendres de 10.30 a 14.30 h. i dijous de 15.30 a 18.00 h. La consulta del fons biogràfic i el servei d'assessorament tècnic requereixen concertació prèvia.
Persona responsable de la biblioteca: Sara Guasteví, bibliotecària i documentalista.
Adreça: L'Auditori, c/Lepant 150, 2a pl. 08013 Barcelona
Web: http://ajuntament.barcelona.cat/museumusica
Telèfon: 93 256 3650
La Biblioteca del Museu de la Música està adherida al Servei de Préstec Interbibiotecari del CSUC.
El fons de la Biblioteca de la Reial Acadèmia de Medicina de Catalunya s'ha incorporat al Catàleg Col·lectiu de les Universitats de Catalunya (CCUC). El fons inclou documents relacionats amb la vida acadèmica i les seves funcions en l'àmbit sanitari i higiènic, principalment del territori català, i fons personals d'alguns dels seus acadèmics més il·lustres.
El CSUC ha començat a preparar diferents vídeos explicatius sobre les pautes de catalogació i els procediments de treball al Catàleg Col·lectiu de les Universitats de Catalunya (CCUC) per facilitar-ne la seva lectura i comprensió.
El BCNexplor@ (Ajuntament de Barcelona) ha afegit una col·lecció de fotografies de l'arquitecte Ignasi de Lecea al Catàleg Col·lectiu de les Universitats de Catalunya (CCUC).
Vols estar informat en tot moment?
Barcelona
Gran Capità, 2 (Edifici Nexus)
93 205 6464
Lleida
Parc de Gardeny 8 C (GEPA)
93 551 6242
Serveis
Personal CSUC
CC BY 4.0
Projecte web desenvolupat per ACTIUM Digital