Contractació de productes i serveis de qualitat de manera àgil, eficaç, eficient i amb preus avantatjosos gràcies a l’acció conjunta.
En què treballes?
Solucions per al teu perfil
Notícies sobre...
Seu social (Edifici Nexus)
C/ Gran Capità, 2. 08034 Barcelona
Centre de Processament de Dades (Edifici Annexus)
Magatzem cooperatiu GEPA
El Pla de Doctorats Industrials (Pla DI) 2022-23 obre la primera convocatòria dels Premis Impacte DI 2021-2022, dins el marc d'actes i celebracions del seu desè aniversari. L'objectiu inicial d'aquesta gala és visibilitzar l'impacte generat per la recerca col·laborativa al país, així com apropar els Doctorats Industrials a la ciutadania.
El concurs estableix quatre categories de participació: tres segons impacte -social, empresarial/institucional i en les persones- i una quarta que contempla propostes de recerca col·laborativa entre institucions i universitats, amb el seu impacte previst en qualsevol dels àmbits. Si bé és un concurs dirigit a participants del Pla DI, aquesta última categoria queda oberta per a tota la ciutadania, ja que no requereix vinculació al Pla DI.
Els treballs de recerca que entrin en qualsevol de les categories esmenades es podran entregar fins les 14.00 hores del 15 de desembre de 2022 al web de Doctorats Industrials. Tots els projectes hauran de ser lliurats amb un document de text i una infografia orientada al seu ús en xarxes socials. Es valorarà la capacitat d'expressió sintètica, l'originalitat del projecte, la seva aplicabilitat i la concreció de les parts implicades, així com altres criteris aplicables pel jurat.
Aquest pla compta amb el suport de més de 500 empreses, les 12 universitats catalanes, la xarxa de Centres de Recerca de Catalunya -CERCA- i altres organismes de recerca amb presència en el territori (CSIC, BSC, Eurecat, entre d'altres), fent una suma de més de 600 persones dedicades íntegrament a la recerca. Amb més de 800 projectes desenvolupats fins hores d'ara, se sumen deu anys al desenvolupament social i econòmic, la transferència de coneixements i la seva aplicació.
La 25a edició de la Trobada dels Serveis Informàtics de les Universitats de Catalunya (TSIUC) s'ha celebrat el 19 de novembre a la Universitat Oberta de Catalunya (UOC). La jornada ha tractat sobre la "Gestió intel·ligent de la IA" a les universitats i ha reunit 130 persones.
El Pla Serra Húnter General ha obert, el 9 de setembre, la crida internacional de la convocatòria 2024 de contractació de personal docent i investigador a les universitats públiques catalanes amb criteris d'excel·lència internacional.
La 25a edició de la Trobada dels Serveis Informàtics de les Universitats de Catalunya (TSIUC) posarà el focus en el govern de la intel·ligència artificial (IA) a les universitats. La TSIUC'24 se celebrarà el 19 de novembre a la UOC. El termini de presentació de propostes de ponència finalitza el 20 de setembre.
Vols estar informat en tot moment?
Barcelona
Gran Capità, 2 (Edifici Nexus)
93 205 6464
Lleida
Parc de Gardeny 8 C (GEPA)
93 551 6242
Serveis
Personal CSUC
CC BY 4.0
Projecte web desenvolupat per ACTIUM Digital