CSUC

TAC: Engranatges digitals per a un món connectat

  • 20 jun - 20 jun
  • De 10 a 17 h
Edifici Narcís Monturiol

B10 Bloc B, P1

Parc de Recerca i Innovació
UdG


Enguany a la TAC, tractarem com gestionem aquest nou repte que suposa automatitzar. Aprofundir en els avantatges, però també en les dificultats incorporant casos d'ús i experiències.

Programa

  • 10.00 Lliurament de la documentació i cafè
  • 10.30 Benvinguda
    • Quim Salvi, rector de la UdG
    • Olga Lanau, directora general del CSUC
  • 10.45 Sessió I. Moderació: Dídac López (UdG)
    • Futurs imaginats i la paradoxa de l'automatització
      Antonio Valle, G2, Gobierno y Gestión de TI
    • Tendències i futur de l'automatització, IA i IAGen
      José Esteban, CTO Eviden Iberia, Italy & MEA
    • Accelera la innovació amb Copilot per Power Platform
      Irene Vilalta, Seidor
    • Cap a l'eficiència total: DevSecOps i entorns basats en contenidors per a una automatització contínua, àgil i segura
      Marcos Fernández, Satec
    • Aprenent a automatitzar amb la Network eAcademy
      Maria Isabel Gandia, CSUC
  • 13.15 Descans
  • 14.30 Novetats a l'Anella Científica
    • Maria Isabel Gandia, CSUC
  • 15.00 Taula rodona. Experiències i aprenentatges en automatització. Moderació: Albert Portugal (CSUC)
    • M. Carme Alonso, Universitat de Lleida
    • Laia Baños, Institut Català de la Salut
    • Ismael Grañó, Orange
    • Víktu Pons, Universitat Ramon Llull
    • Núria Vilar, Universitat Oberta de Catalunya
  • 16.45 Cloenda
    • Olga Lanau, directora general del CSUC

Inscripcions

L'assistència a aquesta trobada és gratuïta, però és necessari inscriure's a través del formulari d'inscripció. Per facilitar el transport, posem a disposició de tothom qui hi estigui interessat un servei d'autocar amb sortida i arribada a Barcelona Sants-Estació.

Ponents

M. Carme Alonso és llicenciada en Administració i Direcció d'Empreses per la Universitat de Lleida (UdL). Ha desenvolupat la seva carrera professional en diferents unitats de la universitat (Economia, Recerca, Qualitat) cosa que li ha permès tenir una visió transversal de la gestió universitària. Actualment és responsable de la unitat d'Organització i Processos.

Laia Baños és doble diplomada en Empresarials i Relacions Laborals per la Universitat Pompeu Fabra i actualment es troba finalitzant el grau d'ADE. Ha desenvolupat part de la seva trajectòria professional en departaments de TRADE màrqueting d'empreses líders del sector de Gran Consum fins que fa quatre anys va tornar a l'Institut Català de la Salut, per liderar la transformació digital de la Gerència de compres. Actualment, és la responsable de l'oficina tècnica de la Gerència de compres de l'Institut Català de la Salut i és l'encarregada de liderar tots els projectes d'automatització i RPA de la Gerència.

José Esteban té un Màster en Enginyeria de Telecomunicacions per la UPM. Compta amb més de 25 anys d'experiència en R+D i innovació de negoci, amb especial focus en Intel·ligència Artificial i tecnologies emergents. Com CTO, lidera les activitats internes d'IA Generativa i colidera les activitats comercials d'IA a Eviden. Coordina l'Observatori IA d'AMETIC. Ha reescrit un llibre sobre la Transformació Digital dels negocis, Deliberately Digital.

Marcos Fernández Rabadán és llicenciat en Enginyeria de Telecomunicacions per la Universidad Politécnica de Madrid. La seva carrera va començar a Satec, participant en equips de suport i administració de sistemes. Una mica més tard va descobrir el món Cloud i DevSecOps, sent aquest el seu següent pas, centrat a transformar les metodologies existents de desenvolupament de programari i l'agilitat dels processos de les empreses. Ara, després d'un temps d'experiència tècnica en aquest àmbit, dirigeix com Àrea Manager, l'equip de DevSecOps dins Satec. Durant aquest temps, ha participat i dissenyat projectes d'implantació de metodologies DevSecOps per a empreses com Incibe, MasOrange, Vodafone, Iberdrola, entre d'altres, encarregant-se de modelar noves infraestructures en tot tipus d'entorns, destinats a agilitzar i automatitzar tots els processos de desplegament i desenvolupament que aquestes empreses duen a terme diàriament.

Ismael Grañó és llicenciat en Enginyeria en Telecomunicacions i màster en Xarxes i Serveis de Telecomunicacions per la Universitat Ramon Llull. Amb una carrera consolidada en sistemes informàtics, enginyeria de xarxes i diverses àrees de negoci B2B en operadors de telecomunicacions, ha adquirit una sòlida experiència en el sector. Actualment, lidera a Orange Espanya el desenvolupament de solucions innovadores basades en Intel·ligència Artificial Generativa. La seva tasca inclou l'assessorament integral a empreses a Catalunya, des de la fase més inspiracional fins a la posada en producció de diversos casos d'ús, facilitant així l'adopció efectiva de la IA generativa a tots els nivells organitzatius.

Maria Isabel Gandia és la cap de Comunicacions del CSUC, responsable de la gestió de l'Anella Científica, del Punt Neutre d'Internet a Catalunya (CATNIX) i dels seus serveis i eines en xarxa. És enginyera superior de Telecomunicació per la UPC i actualment participa al projecte GÉANT (GN5-1) en nom de RedIRIS, liderant la Network eAcademy i la Incubadora de desenvolupament de serveis de xarxa. També forma part de la junta directiva del grup d'operadors de xarxa ESNOG, així com de l'Steering Committee del Special Interest Group for Network Operation Centres de GÉANT, SIG-NOC.

Víktu Pons és llicenciat en enginyeria informàtica, MBA i màster en seguretat per la Universitat Ramon Llull. Ha desenvolupat la seva carrera en l'arquitectura de sistemes, comunicacions i seguretat i ha dut a terme alguns projectes de gestió en altres àmbits, com per exemple el Clúster TIC-Media de Girona, o el projecte REACT-RPA del CSUC. Actualment és responsable de seguretat, sistemes i comunicacions de la Universitat Ramon Llull, i soci fundador d'Occam Enginyers, on fa de consultor i desenvolupa projectes relacionats en el mateix àmbit per a empreses i administracions públiques.

Antonio Valle és Soci Director a G2, Gobierno y Gestión de TI. Enginyer tècnic en Informàtica de Gestió per la UPC, dedica la seva activitat professional al sector de la consultoria de processos i govern de les TIC. Combina les activitats dins del món de la consultoria i de l'execució de projectes o el coaching organitzacional amb col·laboracions freqüents tan en activitats formatives en entorns universitaris com la UPC o la Universitat Pompeu Fabra com al teixit associatiu, on és membre fundador de DigitalBCN.

Irene Vilalta és llicenciada en enginyeria informàtica i compta amb diverses certificacions de metodologies de gestió de projectes i de serveis, i certificacions tecnològiques principalment en l'àmbit Microsoft. Ha desenvolupat la seva carrera a Seidor en diferents rols, com a enginyera de sistemes, programadora, formadora tecnològica, consultora IT, gestora de projectes, responsable de l'àrea de consultoria Microsoft i gestora de clients. Actualment és Directora de Desenvolupament de negoci de Microsoft Modernwork a Seidor, des d'on recolza els equips de venda en la identificació i posicionament d'oportunitats de negoci relacionades amb la modernització del lloc de treball amb tecnologies Microsoft.

Núria Vilar és llicenciada en Administració i Direcció d'Empreses i Màster en Innovació i Transformació Digital. La seva carrera ha estat enfocada en l'àmbit econòmic, amb una destacada implicació en la innovació tecnològica. Ha liderat projectes pioners, com la implementació d'automatització de processos mitjançant tecnologia RPA (Robotic Process Automation). Actualment, com a Directora d'Activitats Transversals en l'Àrea d'Economia de la UOC, coordina tots els projectes tecnològics, impulsant la transformació digital i l'optimització de processos dins de l'àrea.

Patrocinen

 

Col·labora

Universitat de Girona

Enllaços d'interès
  • Compartir:
  • #
  • #
  • #
Llistat d'esdeveniments

desembre 2024

dl. dt. dc. dj. dv. ds. dg.
25
26
27
28
29
30
1
 
 
 
 
 
 
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5