CSUC

1.000 datasets publicats a l'RDR!

El Repositori de Dades de Recerca (RDR) ha arribat als 1.000 conjunts de dades (datasets) publicats, tres anys després que es posés en marxa el repositori al 2021. 

El dataset "Replication Data for: Adsorption of guanine on oxygen-deficient TiO2 surface: A combined MD-DFTB/DFT strategy", de Yarkin Aybars Çetin, Benjamí Martorell Masip, Francesc Serratosa i Monica Calatayud, s'ha dipositat a la instància de la Universitat Rovira i Virgili (URV). El dataset conté 89 fitxers amb informació sobre com la guanina s'adhereix a una superfície de TiO2 amb deficiència d'oxigen, utilitzant una estratègia combinada de simulació.

El conjunt de dades inclou informació computacional a nivell de teoria funcional de la densitat (DFT), arxius utilitzats en el programa VASP i també dades relacionades amb diferents figures que s'han utilitzat en l'article científic al que fan referència. 

L'accés en obert a conjunts de dades, com aquest de la URV, facilita que personal investigador de tot el món pugui col·laborar, compartir idees i validar els resultats de la recerca, així com ajuda a la reproductibilitat dels estudis, quelcom que és fonamental per a la ciència. 

  • Compartir:
  • #
  • #
  • #