Contractació de productes i serveis de qualitat de manera àgil, eficaç, eficient i amb preus avantatjosos gràcies a l’acció conjunta.
En què treballes?
Solucions per al teu perfil
Notícies sobre...
Seu social (Edifici Nexus)
C/ Gran Capità, 2. 08034 Barcelona
Centre de Processament de Dades (Edifici Annexus)
Magatzem cooperatiu GEPA
Caterina Parals, directora TIC del CSUC, i Maria Isabel Gandia, cap de Comunicacions al CSUC, han rebut el reconeixement de l'Associació Catalana d'Enginyers de Telecomunicació i Tecnologies Digitals (Telecos.cat) a la gala de la 30a Nit de les Telecomunicacions i la Informàtica. La Junta de Telecos.cat ha reconegut a Parals i Gandia la seva rellevant contribució en la creació i consolidació de l'Anella Científica i el CATNIX com a infraestructures científiques i tecnològiques de país.
Tant Parals com Gandia porten més de 30 anys de dedicació professional en la creació i desenvolupament de la xarxa acadèmica i de recerca de Catalunya, l'Anella Científica, que connecta universitats i institucions de recerca catalanes amb d'altres de la resta del món, i del Punt Neutre d'Internet de Catalunya (CATNIX), que connecta institucions per a l'intercanvi de tràfic en una infraestructura neutra. Ambdues són també membres d'organismes nacionals i internacionals com la xarxa acadèmica i de recerca espanyola RedIRIS, l'europea GÉANT, l'associació de punts neutres Euro-IX, i el grup espanyol d'operadors de xarxa anomenat ESNOG.
La Nit de les Telecomunicacions i la Informàtica ha arribat enguany a la seva trentena edició amb una gala que confirma el bon moment i el dinamisme del sector de les telecomunicacions i les tecnologies digitals a Catalunya. Davant d'un auditori amb més de 1.000 professionals —i amb presència del conseller de la Presidència Albert Dalmau; el secretario general de Telecomunicaciones, Matías González, i el quart tinent de l'Ajuntament de Barcelona, Jordi Valls—, el sector tecnològic català ha reconegut les aportacions que diferents professionals han fet per a la consolidació i el desenvolupament d'una economia que ja representa el 10% del PIB del país i compta amb més de 17.000 empreses, segons dades del Baròmetre del Sector Tecnològic a Catalunya 2024.
L'Institut duplica la capacitat de connexió de la seva seu de Biopol'H Incubadora de 100 a 200 Mbps.
La seu que la Universitat Rovira i Virgili (URV) té a Vilafranca del Penedès, on s'hi imparteix el grau d'infermeria, s'ha connectat a l'Anella Científica a 100 Mbps.
La companyia de telecomunicacions Avatel s'ha connectat al Punt Neutre d'Internet a Catalunya (CATNIX) a una velocitat de 10 Gbps al node de bitNAP. La connexió al CATNIX li permetrà millorar la seva eficiència i competitivitat arreu del territori.
Vols estar informat en tot moment?
Barcelona
Gran Capità, 2 (Edifici Nexus)
93 205 6464
Lleida
Parc de Gardeny 8 C (GEPA)
93 551 6242
Serveis
CC BY 4.0
Projecte web desenvolupat per ACTIUM Digital