Contractació de productes i serveis de qualitat de manera àgil, eficaç, eficient i amb preus avantatjosos gràcies a l’acció conjunta.
En què treballes?
Solucions per al teu perfil
Notícies sobre...
Seu social (Edifici Nexus)
C/ Gran Capità, 2. 08034 Barcelona
Centre de Processament de Dades (Edifici Annexus)
Magatzem cooperatiu GEPA
Laia de Nadal, catedràtica del Departament de Medicina i Ciències de la Vida (MELIS), ha estat escollida nova rectora de la Universitat Pompeu Fabra (UPF), segons l'escrutini que s'ha portat a terme un cop finalitzat el període de votació electrònica celebrat del 17 al 20 de febrer, i que s'ha desenvolupat amb total normalitat. Amb aquest resultat, de Nadal substitueix en el càrrec a Oriol Amat, catedràtic del Departament d'Economia i Empresa, i que ocupava el càrrec des del maig de 2021.
Laia de Nadal, que ha estat l'única candidata a les eleccions, igual que va passar en l'anterior procés electoral a rector, estarà al capdavant del govern de la Universitat durant els propers quatre anys. Serà la segona rectora de la UPF després de Maria Rosa Virós, que ho va ser de 2001 fins a 2005. La proclamació definitiva de la candidata es farà el 27 de febrer.
Sobre un cens electoral de 15.035 electors (entre estudiants, personal docent i investigador i personal d'administració i serveis) hi ha hagut una participació del 17,55 %, dada molt similar a la participació global registrada a les darreres eleccions amb candidat únic. Laia de Nadal ha obtingut el 58,2 % dels vots ponderats per sector.
El sector amb una participació més alta ha estat el de professors doctors amb vinculació permanent, amb més del 72 %, mentre que el sector amb menys participació ha estat el dels estudiants de màster i doctorat, amb el 5,37 %.
La plataforma de vot electrònic de les universitats públiques de Catalunya inclou sistemes de seguretat que garanteixen l'anonimat dels vots emesos i disposa de les eines necessàries perquè les persones electores puguin comprovar que el seu vot ha estat emès correctament, sense que es pugui establir la connexió entre la persona votant i el seu vot.
La plataforma d'e-Vot del CSUC ha estat desenvolupada i adaptada a l'entorn universitari per l'empresa Scytl Election Technologies, que pertany a Innovative Solutions Ecosystem del Grup Paragon, i que lidera la transformació digital en les eleccions a tot el món gràcies a la seva tecnologia d'avantguarda.
Javier Lafuente, catedràtic d'Enginyeria Química, s'ha proclamat nou rector de la Universitat Autònoma de Barcelona després d'imposar-se amb el 50,24 % del vot ponderat a la segona volta de les eleccions a rector o rectora de la universitat. Les eleccions s'han fet íntegrament per la plataforma de votació electrònica que gestiona el CSUC.
El CSUC ha assistit del 2 al 4 d'octubre al congrés internacional líder sobre votació electrònica, E-Vote-ID, celebrat a Tarragona. El congrés ha estat un punt de trobada per debatre el desenvolupament i l'impacte de les tecnologies electorals, i ha comptat amb experts en criptografia i ciberseguretat, gestió electoral, i observadors internacionals, entre d'altres.
El CSUC ha participat a la I Trobada de DPD en xarxa, que ha reunit delgats de protecció de dades (DPD) del sector públic català, per intercanviar idees i experiències i debatre les millors pràctiques per créixer professionalment.
Vols estar informat en tot moment?
Barcelona
Gran Capità, 2 (Edifici Nexus)
93 205 6464
Lleida
Parc de Gardeny 8 C (GEPA)
93 551 6242
Serveis
Personal CSUC
CC BY 4.0
Projecte web desenvolupat per ACTIUM Digital