Contractació de productes i serveis de qualitat de manera àgil, eficaç, eficient i amb preus avantatjosos gràcies a l’acció conjunta.
En què treballes?
Solucions per al teu perfil
Notícies sobre...
Seu social (Edifici Nexus)
C/ Gran Capità, 2. 08034 Barcelona
Centre de Processament de Dades (Edifici Annexus)
Magatzem cooperatiu GEPA
El CSUC ha participat a la TNC24, l'esdeveniment més destacat de la xarxa de recerca paneuropea GÉANT, que enguany s'ha celebrat del 10 al 14 de juny a Rennes (França) i l'ha hostatjat RENATER, la xarxa acadèmica i de recerca de França.
Maria Isabel Gandia, cap de Comunicacions del CSUC, ha moderat la sessió del dia 11 sobre "Future Automation and Digital Twins", dedicada a l'automatització de la xarxa per millorar l'eficiència operativa i minimitzar errors i, sobretot, facilitar una transformació digital perfecta. La sessió ha defensat l'orquestració de serveis de la mà d'ESnet, amb Scott Richmond i Chris Cummings. També s'ha presentat un exemple pràctic sobre l'ús de GP4L, amb Roman Lapcaz, del PSNC, i Sonja Filiposka, de l'UKIM. Finalment, la sessió ha tancat amb una estratègia innovadora sobre la implementació d'un bessó digital per avaluar la infraestructura, amb Matteo Colantonio, del GARR, i Renato Ambrosone, del Politecnico di Torino.
Gandia va oferir una visió d'aquesta sessió sobre automatització al primer episodi del pòdcast de la TNC24, que es pot escoltar des del web del mateix congrés, a Spotify o a YouTube. Totes les intervencions a la TNC24 es poden recuperar a l'apartat d'enregistraments del web de l'esdeveniment.
La TNC24 ha reunit gairebé 900 assistents de més de 70 països diferents, el que es converteix en una oportunitat per intercanviar experiències i coneixements entre xarxes acadèmiques i de recerca, i els seus responsables, especialistes en xarxes i seguretat, experts en gestió d'identitats i accés, i personal investigador, acadèmic i estudiant. Maria Isabel Gandia forma part del comitè de programa que organitza la TNC24.
La Facultat de Física de la Universitat de Barcelona (UB) ha ampliat dels 5 Gbps als 10 Gbps la seva connexió amb l'Anella Científica, la xarxa acadèmica i de recerca de Catalunya.
La seu que l'Institut de Recerca en Energia de Catalunya (IREC) té a Sant Adrià de Besòs ha ampliat dels 100 Mbps als 200 Mbps la seva connexió amb l'Anella Científica.
Les Escoles Universitàries Gimbernat (EUG) han ampliat la connexió a l'Anella Científica, la xarxa acadèmica i de recerca de Catalunya. Dels dos ports a 100 Mbps cadascun, l'entitat passa ara a un port de 500 Mbps.
Vols estar informat en tot moment?
Barcelona
Gran Capità, 2 (Edifici Nexus)
93 205 6464
Lleida
Parc de Gardeny 8 C (GEPA)
93 551 6242
Serveis
Personal CSUC
CC BY 4.0
Projecte web desenvolupat per ACTIUM Digital