Contractació de productes i serveis de qualitat de manera àgil, eficaç, eficient i amb preus avantatjosos gràcies a l’acció conjunta.
En què treballes?
Solucions per al teu perfil
Notícies sobre...
Seu social (Edifici Nexus)
C/ Gran Capità, 2. 08034 Barcelona
Centre de Processament de Dades (Edifici Annexus)
Magatzem cooperatiu GEPA
Aquesta setmana s'ha constituït la Network eAcademy WG, un grup de treball d'àmbit global dins del Global Network Advancement Group (GNA-G), una comunitat internacional de professionals de xarxes de Recerca i Educació (R&E) que col·laboren per millorar la interconnexió de xarxes acadèmiques a escala global. El grup de treball s’ha creat per fer arribar els continguts del servei Network eAcademy, inclòs dins del projecte GÉANT GN5-2, arreu del món, implicar més persones per valorar-los i millorar-los si escau. El focus de la seva activitat serà, principalment, el foment de l'automatització, l’orquestració, la virtualització, la intel·ligència artificial, les tecnologies quàntiques, o les xarxes òptiques de temps i freqüència, a més d'altres àmbits d'actuació.
Entre les impulsores que estan liderant el grup hi ha la cap de Comunicacions de l'Àrea TIC del CSUC, Maria Isabel Gandia, que lidera la Network eAcademy a GÉANT GN5-2, amb activitats com el Model de Maduresa en orquestració, automatització i virtualització, el mapeig d’arquitectures, els programes de formació, etc. Gandia també ha estat distingida recentment per la Nit de les Telecomunicacions i la Informàtica per la seva tasca en la creació i la consolidació de l'Anella Científica i el CATNIX, juntament amb Caterina Parals, Directora TIC del CSUC.
La companyia de telecomunicacions Avatel s'ha connectat al Punt Neutre d'Internet a Catalunya (CATNIX) a una velocitat de 10 Gbps al node de bitNAP. La connexió al CATNIX li permetrà millorar la seva eficiència i competitivitat arreu del territori.
La cap de Comunicacions de l'Àrea TIC del CSUC, Maria Isabel Gandia, és una de les impulsores d'aquest grup, que tindrà per objectiu el foment de l'automatització, l’orquestració, la virtualització, la intel·ligència artificial, les tecnologies quàntiques, o les xarxes òptiques de temps i freqüència, a més d'altres àmbits d'actuació.
La 29a Trobada de l’Anella Científica tindrà lloc el 17 de juny a la Universitat de Lleida, i explorarà l’impacte geopolític en les TIC i la carrera per la sobirania digital.
Vols estar informat en tot moment?
Barcelona
Gran Capità, 2 (Edifici Nexus)
93 205 6464
Lleida
Parc de Gardeny 8 C (GEPA)
93 551 6242
Serveis
CC BY 4.0
Projecte web desenvolupat per ACTIUM Digital